Toroni

Toroni (Τορώνη) je mali turistički centar na jugu zapadne obale Sitonije, 21 kilometar posle Neos Marmarasa i 3 kilometra ispred mesta Porto Kufo (Porto Koufo). Ovo područje je popularno zbog neverovatno lepog krajolika i lepih plaža. Plaža ovog letovališta, široka i do 30 metara i duga preko 2,5 kilometara, jedna je od najdužih plaža Halkidikija, sa zlatnim peskom i Plavom zastavicom za kvalitet i čistoću. Od Soluna Toroni je udaljen 139 kilometara, odnosno 79 od Neos Marmarasa.

Kao i neka druga mesta na Sitoniji, kao što je recimo Vurvuru, Toroni nema poseban centar naselja, trg ili glavnu ulicu. Mesto se prostire duž plaže, sa razbacanim hotelima, apartmanima i sobama za izdavanje, par prodavnica, taverni i restorana, smeštenih kako u naselju tako i preko puta same plaže.

Plaža Toronija jedna je od najdužih peščanih plaža Halkidikija. Smeštena u uvali i izolovana sa obe strane, plaža je odličan izbor za sve uzraste, a nudi i brojne mogućnosti bavljenja sportom. Kristalno čista voda i zlatni pesak posebno su pogodni za porodice sa malom decom koje ovde dolaze u velikom broju. Organizovani deo je sa ležaljkama i suncobranima ispred beach barova, ali je veći deo neorganizovan i možete naći mesto gde ćete se izolovati ako želite.

TORONI VILE I APARTMANI-LETO 2020

Приказано свих 9 резултата