Dominikanska republika – Punta Kana

Rajsko ostrvo Kariba
9 dana / 8 noćenja

 

Individualni polasci (MAJ – NOVEMBAR 2021)

 

Dominikanska Republika, popularno nazivana Dominikana, je država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila i leži istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo. Glavno turističko odredište za većinu turista je Punta Cana. Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Kana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

 

Program putovanja:

 

1. Dan BEOGRAD – PUNTA KANA
Dolazak na aerodrom dva sata pre leta i čekiranje za let LH1411. Let avio kompanijom Lufthansa do Punta Kane sa presedanjem u Frankfurtu. Planirano vreme leta iz Beograda 07.00h, sletanje u Frankfurt u 09.05 časova. Čekanje na vezu i ukrcavanje na let LH5412 u 09.05 časova, planirano vreme sletanja u Punta Kanu 17:30h po lokalnom vremenu. Organizovani transfer do hotela, smeštaj u hotel i noćenje.
2-9. Dan PUNTA KANA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.
10. Dan PUNTA KANA – BEOGRAD
Napuštanje hotela i slobodno vreme do transfera na aerodrom u Punta Kani. Let avio kompanijom Lufthansa LH5413 u 19.10 časova sa presedanjem u Frankfurtu. Planirano vreme poletanja iz Punta Kane 19.10h.
11. Dan FRANKFURT – BEOGRAD
Dolazak u Frankfurt u 09.35 časpva i čekanje na vezu za let u Beograd. Planirano vreme poletanja za Beograd letom LH1406 je u 11.05 časova. Dolazal u Beograd 12:55h. Kraj usluga.

 

 

Economy

Comfort

Lux

Od 1.190 Eur

Od 1.290 Eur

Od 1.990 Eur

Apartments Punta Cana by Be Live

Vista Sol Punta Cana 4*

Secrets Royal Beach Punta Cana 5*

Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa

Doplata za jednokrevetnu sobu: na upit

 

Aranžman obuhvata:

Avio karte na navedenim relacijama sa uračunatim aerodromskim taksama, transferi na relaciji aerodrom Punta Kana – odabrani hotel – aerodrom Punta Kana, smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom i odabranim hotelima 3* 4* i 5*, troškove organizacije i izvođenja programa.

 

Aranžman ne obuhvata:

razgledanja i posete navedene u programu sa ulaznicama na lokalitete, kaoi fakultativne izlete, usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku, putno zdravstveno osiguranje

 

NAČINI PLAĆANJA :
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan uplate.
Uplata akontacije od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak najkasnije 30 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun, platnim karticama .

 

VAŽNE NAPOMENE :
Cena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i zavisi od trenutne raspoloživosti mesta.
Cene smeštaja su date za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red leta kao i cena podložni su promeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate avansa. U vreme održavanja sajmova, kongresa i specijanih dogadjanja cene iz tabele ne važe. Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ :
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, cena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 

HOTELI U PUNTA KANI:

 

Apartments Punta Cana by Be Live
Lokacija: Nalazi se 25 minuta od aerodroma, par minuta hoda od plaže
Smeštaj: Hotel raspolaže jednosobnim I dvosobnim apartmanima koji poseduju kupatilo, balkon, klimu, LCD TV, telefon, WIFI, sef, fen za kosu.
Sadržaj: Hotel poseduje 6 restorana, 4 bara, bazen, teniski teren, klub za decu, stoni tenis, fudbal na plaži, vodeni sportovi (uz doplatu), ležaljke na plaži I oko bazena uključene u cenu.
https://www.belivehotels.com/en/hotels-punta-cana/apartamentos-punta-cana-by-be-live/

 

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u turističkom centru Bavara, na samo nekoliko minuta hoda od plaže i centra grada. U blizini se nalaze brojne prodavnice, butici, kafeterije, barovi, restorani i živahni noćni život. Do aerodroma Punta Kana ima oko 25 minuta ili 20 km.
Sobe: U sobama je kupatilo, a klima uređaj osigurava prijatnu klimu u sobi. Balkon je standardni u većini soba. Pogled na more takođe osigurava lep ambijent u mnogim smeštajima. Sobe imaju francuski krevet i kauč na razvlačenje. Na raspolaganju su i sef, mini bar i radni sto. Da bi se olakšala samostalnost, u smeštajnim jedinicama nalaze se frižider, mini frižider i aparat za čaj / kafu. Pristup Internetu, telefon, TV i wifi (uz doplatu) pružaju najbolji komfor za odmor. Kupatila su opremljena tušem, kadom i hidro masažnom kadom. Na raspolaganju je i fen za kosu.
Dvokrevetna soba, klima-uređaj: uz naplatu, aparat za kafu / čaj, Internet: VLAN / ViFi: uz doplatu, TV, kada ili tuš-kabina, tuš-kada, kada, fen za kosu, balkon ili terasa
Sadržaj: Smeštaj nudi predvorje i recepciju. Objekat se sastoji od sefa i menjačnice. Pored supermarketa i suvenirnice, postoje i druge prodavnice. Prekrasan vrt i igralište pripadaju osnovi kuće. Putnicima su na raspolaganju garaža i parking za parkiranje automobila. Ostale usluge uključuju osoblje koje govori engleski jezik, uslugu čuvanja dece, medicinsku pomoć, praonicu rublja, frizera i hotelskog lekara. U hotelu se prihvataju sledeće kreditne kartice: Visa i MasterCard.
https://www.vistasolpuntacana.com/es/

 

Secrets Royal Beach Punta Cana 5*
Lokacija: Vreme transfera od aerodroma: približno 30 minuta. Smešten direktno na karipskoj plaži iz snova, elegantan hotel namenjen samo odraslima impresionira brojnim pogodnostima Unlimited Luxury koncepta, neodoljivim spa centrom i raznovrsnim kulinarskim delicijama u prvoklasnim restoranima.
Sobe:
Junior suite pool view
Junior suite, soba za nepušače. Strana bazena, pogled na bazen, pogled na baštu, približno 53 m², ukupan broj soba u ovoj sobi: 1, raspored na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, klima uređaj: individualno podesivo, sef: besplatno, pegla, peglanje pansion, aparat za kafu / čaj, mini bar: besplatno, bezalkoholna pića: besplatno, voda: besplatno, alkoholna pića: besplatno, dopunjavanje mini bara: svakodnevno, telefon, internet: VLAN / ViFi: besplatno, televizija: ravni ekran, kablovska televizija, DVD plejer, radio, CD-plejer, posluga u sobi: 24 sata besplatno, tuš, toalet, ogrtač: besplatno, papuče: besplatno, sušilo za kosu, balkon ili terasa: sa sedenje.
Junior suite swim up
Junior suite, soba za nepušače. Strana bazena, pogled na bazen, približno 53 m², ukupan broj soba u ovoj sobi: 1, podela na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, klima uređaj: besplatno, individualno podesivo, sef: besplatno, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu / čaj, mini bar: besplatno, bezalkoholna pića: besplatno, voda: besplatno, alkoholna pića: besplatno, dopunjavanje mini bara: svakodnevno, telefon, internet: Wlan/WiFi: besplatno, televizija: ravni ekran, kablovska TV, DVD uređaj, radio, CD uređaj, posluga u sobi: 24 sata, besplatno, tuš, toalet, ogrtač: besplatno, papuče: besplatno, sušilo za kosu, terasa: sa garniturom za sedenje, sa direktnim pristupom bazenu.
Junior suite Tropical view
Junior suite, soba za nepušače. Pogled na baštu, približno 53 m², ukupan broj soba u ovoj sobi: 1, podela na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, klima uređaj: besplatno, individualno podesivo, sef: besplatno, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu / čaj, mini bar: besplatno, bezalkoholna pića: besplatno, voda: besplatno, alkoholna pića: besplatno, dopunjavanje mini bara: svakodnevno, telefon, internet: VLAN / ViFi: besplatno , televizija: ravni ekran, kablovska TV, DVD uređaj, radio, CD uređaj, posluga u sobi: 24 sata, besplatno, tuš, toalet, ogrtač: besplatno, papuče: besplatno, sušilo za kosu, balkon ili terasa: sa sedenje.
Preferred Club Junior suite (Delimičan pogled na ocean)
Junior suite, soba za nepušače. Pogled na more, delimičan pogled na more, približno 54 m², ukupan broj soba u ovoj sobi: 1, podela na sledeći način: kombinovani dnevni boravak / spavaća soba, klima uređaj: besplatno, individualno podesivo, sef: besplatno, sedište površina, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu, Minibar: besplatno, bezalkoholna pića: besplatno, voda: besplatno, alkoholna pića: besplatno, dopunjavanje mini bara: svakodnevno, telefon, Internet: VLAN / ViFi: besplatno uz naplatu, televizija: ravni ekran, kablovska TV, DVD uređaj, radio, CD uređaj, posluga u sobi: 24 sata besplatno, tuš, toalet, bade mantil, papuča, fen, balkon ili terasa: sa garniturom za sedenje.
Preferred Club Junior Suite Tropical View
Junior suite, soba za nepušače. Pogled na baštu, pogled na baštu, približno 54 m², ukupan broj soba u ovoj sobi: 1, podela na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, klima uređaj: besplatno, individualno podesivo, sef: besplatno, prostor za sedenje , pegla, daska za peglanje, aparat za kafu, mini bar: besplatno, bezalkoholna pića: besplatno, voda: besplatno, alkoholna pića: besplatno, dopunjavanje mini bara: svakodnevno, telefon, internet: VLAN / ViFi: besplatno punjenje, televizija: ravni ekran, kablovska televizija, DVD plejer, radio, CD-plejer, posluga u sobu: 24 sata besplatno, tuš, toalet, ogrtač za kupatilo, papuče, sušilo za kosu, balkon ili terasa: sa garniturom za sedenje.
Sadržaj: Recepcija: 24 sata dnevno, jezici: engleski, španski, moguća zamena valuta, Lift, Bankomat na lokaciji, 3 bazena, peškiri za kupatilo uključeni u cenu, frizer, doktor, Diskoteka / noćni klub, kazino, Usluga pranja veša: uz naplatu, načini plaćanja: VISA, MasterCard, American Express, Parking: Parking (zavisno od raspoloživosti), Konferencijske sale: 8
https://www.secretsresorts.com/en_us/resorts/dominican-republic/royal-beach-punta-cana.html

 

Opšte napomene
Posebne želje i napomene: Slobodno nam prilikom rezervacije naznačite ukoliko imate neki specijalni zahtev ili želju (npr. spratnost i lokacija sobe u okviru hotela, broj sobe..) i mi ćemo ih proslediti hotelu, koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbede. Naglašavamo da su takve napomene neobavezujuće i isključivo zavise od raspoloživosti u hotelu.
Turistička agencija Plana Tours Doo, Beograd, istupa kao organzator putovanja u slučaju kada agencija nudi i prodaje turističko putovanje (čl 3 t 25 Zakona o Turizmu) koje je sačinio organizator putovanja iz inostranstva, kada se posrednik, Plana Tours doo smatra organizatorom putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije (čl.48, tač.3).
Putnik daje nalog i ovlašćuje posrednika da u njegovo ime i za njegov račun, zaključi ugovor o izvršenju jedne ili više posebnih usluga sa neposrednim izvršiocem turističke usluge i/ili organizatorom putovanja, odnosno avio kompanije, hotela, rent-a-car kompanije,cruise kompanije i druge turističke kompanije, i za koje se putnik obavezuje da plati naknadu.
Svaka od navedenih posebnih usluga se rezerviše nezavisno jedna od druge, po individualnom zahtevu putnika, i svaka posebna usluga podleže Opštim uslovima putovanja svakog pojedinačnog izvršioca usluga i/ili organizatora putovanja sa kojima se putnik unapred upoznao i iste prihvatio.
Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu. Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

Kovid 19 napomene:
Državljani Srbije mogu da uđu u Dominikansku Republiku. Neophodan je negativan test.

 

Ostale napomene
Vize: U cenu hotela ne ulaze troškovi viziranja. Plana Tours niti sami izvršioci usluga nisu odgovorni za nedobijanje vize, čak i kada posreduju za Vas za određene destinacije. Uslovi viziranja se često menjaju te je klijent sam u obavezi da obezbedi relevantne vize. Za detaljnija objašnjenja slobodno se obratite našim kolegama.
Zdravstvene, carinske i granične formalnosti: Agencija nije ovlašćena da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata, bez obzira da li posreduje ili ne u dobijanju iste, niti snosi odgovornost za neispravnost putnih i drugih dokumenata. Putnik je isključivo odgovoran za ispravnost svojih putnih dokumenata i njihovu važnost. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, zdravstvene i druge propise zemalja u kojima boravi.