Tajland – Pataja

ZEMLJA VEČITOG SUNCA
12 dana/9 noćenja
Individualni polasci 2021 (cele godine)

 

Pataja je popularna turistička destinacija u Tajlandskom zalivu, samo 150 km jugoistočno, odnosno dva sata vožnje od Bangkoka. Udaljena je samo sat vremena od međunarodnog aerodroma Suvarnabumi. Poznata je zbog svog živopisnog noćnog života, ali se tokom prethodnih godina dosta toga učinilo da ovaj grad postane i destinacija za porodična putovanja. S druge strane, lokalne vlasti poslednjih nekoliko godina uložile su veliki trud i veoma poboljšale kvalitet plaža, iako je preveliki razvoj uništio neke od prirodnih lepota koje je mesto imalo. Pataja takođe nudi odličan izbor lokalnih specijaliteta i široku paletu stvari za uraditi i videti. Njegova populacija je mešavina raznih naroda i etničkih manjina.

 

1.dan BEOGRAD – DOHA
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla” kod šaltera kompanije Qatar Airways dva sata ranije (u 09.40 sati.) Poletanje za Dohu u 11.40 časova (let QR 0232). Obroci u avionu. Sletanje u Dohu u 18.40 časova. Čekanje na vezu. Nastavak putovanja za Bankok u 20.25 sati (QR 0830).
2.dan DOHA – BANKOK – PATAJA
Dolazak u Bankok u 06.55 sati. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela u Pataji. Smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete – mogućnost odlaska na ostrva Ko Samet, Ko Larn; odlazak u Aqua Park Ramayana; dnevni izlet do Bankoka. Noćenje.
3 -10. dan PATAJA
Doručak. Slobodan dan uz mogućnost za individualne aktivnosti. Stotine hiljada turista svake godine dolazi ovamo radi surfovanja, skijanja na vodi, ronjenja, jedrenja i izleta na obližnja ostrva. Druge popularne aktivnosti su golf, bandži skokovi, biciklizam, tajlandski boks, paintball, itd. O kosmopolitskom duhu rizorta dosta govori i njegova restoranska ponuda. Ovde možete naći francusku, italijansku, nemačku, mađarsku, skandinavsku, britansku, indijsku, arapsku, japansku i kinesku kuhinju.
11. dan PATAJA – BANKOK – DOHA
Doručak. Hotelske sobe se napuštaju u 10.00 časova. Slobodno vreme do odlazka na transfer do aerodroma u Bankoku (cca oko 16h). Poletanje za Dohu u 20.45 (let QR 0835). Sletanje u Dohu 00.35, čekanje 19h na vezu, uz mogućnost doplate za noćenje u Dohi na upit.
12. dan DOHA – BEOGRAD
Sletanje u Dohu 00.35, čekanje na vezu za Beograd. Poletanje za Beograd u 07.00 (let QR 0231). Dolazak u Beograd 10.40 časova. Kraj usluga.

 

 

Economy

Comfort

Od 799 Eur

Od 959 Eur

Eastiny Bella Vista Hotel 3*

Mantra Pura Resort 4*

Qatar Airways

Qatar Airways

Doplata za jednokrevetnu sobu: na upit

Aranžman obuhvata: Avio karte na navedenim relacijama sa uračunatim aerodromskim taksama, transferi na relaciji aerodrom Bankok – odabrani hotel – aerodrom Bankok, smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom i odabranim hotelima 3* i 4*, troškove organizacije i izvođenja programa.

Aranžman ne obuhvata: razgledanja i posete navedene u programu sa ulaznicama na lokalitete, kaoi fakultativne izlete, usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku, putno zdravstveno osiguranje, vizu za Tajland 35eur

 

NAČINI PLAĆANJA :
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan uplate. Uplata akontacije od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak najkasnije 30 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun, platnim karticama .

 

VAŽNE NAPOMENE:
Cena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i zavisi od trenutne raspoloživosti mesta.
Cene smeštaja su date za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red leta kao i cena podložni su promeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate avansa. U vreme održavanja sajmova, kongresa i specijanih dogadjanja cene iz tabele ne važe. Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ :
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, cena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 

Hoteli u Pataji:

Eastiny Bella Vista Hotel 3*
Lokacija: Nalazi se u delu grada poznatom po brojim klubovima, restoranima i barovima, udaljen svega 5 minuta od gradske plaže.
Smeštaj: Hotel raspolaže standardnim sobama, superior i junior suite-ovima. Sve sobe su poseduju kupatilo, balkon, klimu, TV, telefon.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran u kome se služi lokalna kuhinja, kao i coffee room koji radi od 07-21h.

 

Mantra Pura Resort 4*
Lokacija: Udaljen je 5 minuta od gradske plaže i centra zbivanja u Pataji
Sobe: Hotel poseduje 123 sobe. Sobe poseduju klimu, telefon, WIFI, TV, sef, ketler, mini bar, kupatilo sa tušem.
Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi teretana, Le Kitchen restoran
* Restoran radi od 07.00 – 22.00
https://www.lkpattaya.com/mantrapura/

 

Opšte napomene
Posebne želje i napomene: Slobodno nam prilikom rezervacije naznačite ukoliko imate neki specijalni zahtev ili želju (npr. spratnost i lokacija sobe u okviru hotela, broj sobe..) i mi ćemo ih proslediti hotelu, koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbede. Naglašavamo da su takve napomene neobavezujuće i isključivo zavise od raspoloživosti u hotelu.
Turistička agencija Plana Tours Doo, Beograd, istupa kao organzator putovanja u slučaju kada agencija nudi i prodaje turističko putovanje (čl 3 t 25 Zakona o Turizmu) koje je sačinio organizator putovanja iz inostranstva, kada se posrednik, Plana Tours doo smatra organizatorom putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije (čl.48, tač.3).
Putnik daje nalog i ovlašćuje posrednika da u njegovo ime i za njegov račun, zaključi ugovor o izvršenju jedne ili više posebnih usluga sa neposrednim izvršiocem turističke usluge i/ili organizatorom putovanja, odnosno avio kompanije, hotela, rent-a-car kompanije, cruise kompanije i druge turističke kompanije, i za koje se putnik obavezuje da plati naknadu.
Svaka od navedenih posebnih usluga se rezerviše nezavisno jedna od druge, po individualnom zahtevu putnika, i svaka posebna usluga podleže Opštim uslovima putovanja svakog pojedinačnog izvršioca usluga i/ili organizatora putovanja sa kojima se putnik unapred upoznao i iste prihvatio.
Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu. Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

Ostale napomene
Vize: U cenu hotela ne ulaze troškovi viziranja. Plana Tours niti sami izvršioci usluga nisu odgovorni za nedobijanje vize, čak i kada posreduju za Vas za određene destinacije. Uslovi viziranja se često menjaju te je klijent sam u obavezi da obezbedi relevantne vize. Za detaljnija objašnjenja slobodno se obratite našim kolegama.
Zdravstvene, carinske i granične formalnosti: Agencija nije ovlašćena da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata, bez obzira da li posreduje ili ne u dobijanju iste, niti snosi odgovornost za neispravnost putnih i drugih dokumenata. Putnik je isključivo odgovoran za ispravnost svojih putnih dokumenata i njihovu važnost. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, zdravstvene i druge propise zemalja u kojima boravi.