Maldivi

Biseri Indijskog okeana
10 dana / 7 noćenja
Individualni polasci 2021 (cele godine)

 

Ova rajska zemlja u Indijskom okeanu, sa preko 1190 ostrva, raštrkanih na preko 90.000 m2, pretvoriće vaš san o odmoru pod palmama, na dugim peščanim plažama, sa kristalno čistom, tirkiznom vodom, u stvarnost. Netaknuti podvodni svet sa najlepšim koralnim grebenima, sa najraznobojnijim ribicama i skrivenim lokacijama pravi su raj za ljubitelje ronjenja i podvodnog sveta. Maldivi su jedno od najtraženijih destinacija za venčanja i medeni mesec ili ukoliko želite da pobegnete od svega i uživate u miru i tišini, ovo je idelana destinacija za vas.

 

Program putovanja:

 

1.dan BEOGRAD – DOHA
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla” kod check in šaltera dva sata ranije (u 09.40 sati.) Poletanje za Dohu u 11.40 časova (let QR232). Sletanje u Dohu u 18.30 časova. Čekanje na vezu.
2.dan DOHA – MALE
Nastavak putovanja za Maldive u 02.10 sati (let QR672). Obroci u avionu. Dolazak na ostrvo Hulhumale u 09.20 sati. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet. Noćenje.
3 – 8. dan MALDIVI
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodni dani. Preporuka za slobodno vreme: Netaknuti podvodni svet sa najlepšim koralnim grebenima, sa najraznobojnijim ribicama i skrivenim lokacijama pravi su raj za ljubitelje ronjenja i podvodnog sveta.
09. dan MALE – DOHA
Doručak. Po napuštanju hotelskih soba, kreće se na aerodrom. Čekiranje na let (QR675) za Dohu u 20.20 sati. Sletanje u Dohu u 23.20 sati po lokalnom vremenu i čekanje na vezu.
10. dan DOHA – BEOGRAD
Nastavak putovanja letom (QR231) u 07.00 za Beograd. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 10.40 sati.

 

 

Economy

Comfort

Lux

Od 1.199 Eur

Od 1.290 Eur

Od 1.990 Eur

Malahini Kuda Bandos 3* (Polupansion)

Bandos Maldives 4* (Polupansion)

Sun Siyam Iru Fushi 5*

(Noćenje/doručak)

Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways

Doplata za jednokrevetnu sobu: na upit

 

Aranžman obuhvata: Avio karte na navedenim relacijama sa uračunatim aerodromskim taksama, transferi na relaciji aerodrom Hulhumale – odabrani hotel – aerodrom Hulhumale, smeštaj u deluxe sobama na bazi noćenja sa doručkom/polupansiona u odabranim hotelima 3*, 4* i 5*, troškove organizacije i izvođenja programa.

 

Aranžman ne obuhvata: razgledanja i posete navedene u programu sa ulaznicama na lokalitete, kao i fakultativne izlete, usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku, putno zdravstveno osiguranje

 

NAČINI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan uplate. Uplata akontacije od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak najkasnije 30 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun, platnim karticama .

 

VAŽNE NAPOMENE :
Cena aranžmana je bazirana na promotivnoj tarifi i zavisi od trenutne raspoloživosti mesta. Cene smeštaja su date za standardni tip sobe. Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se isključivo na upit. Red leta kao i cena podložni su promeni. Potvrda rezervacije hotela čeka se minimalno 24 sata od izvršene uplate avansa. U vreme održavanja sajmova, kongresa i specijanih dogadjanja cene iz tabele ne važe. Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima.

 

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, cena se radi na upit sa hotelom. U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

 

Opšte napomene
Posebne želje i napomene: Slobodno nam prilikom rezervacije naznačite ukoliko imate neki specijalni zahtev ili želju (npr. spratnost i lokacija sobe u okviru hotela, broj sobe..) i mi ćemo ih proslediti hotelu, koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbede. Naglašavamo da su takve napomene neobavezujuće i isključivo zavise od raspoloživosti u hotelu.
Turistička agencija Plana Tours Doo, Beograd, istupa kao organzator putovanja u slučaju kada agencija nudi i prodaje turističko putovanje (čl 3 t 25 Zakona o Turizmu) koje je sačinio organizator putovanja iz inostranstva, kada se posrednik, Plana Tours doo smatra organizatorom putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije (čl.48, tač.3).
Putnik daje nalog i ovlašćuje posrednika da u njegovo ime i za njegov račun, zaključi ugovor o izvršenju jedne ili više posebnih usluga sa neposrednim izvršiocem turističke usluge i/ili organizatorom putovanja, odnosno avio kompanije, hotela, rent-a-car kompanije,cruise kompanije i druge turističke kompanije, i za koje se putnik obavezuje da plati naknadu.
Svaka od navedenih posebnih usluga se rezerviše nezavisno jedna od druge, po individualnom zahtevu putnika, i svaka posebna usluga podleže Opštim uslovima putovanja svakog pojedinačnog izvršioca usluga i/ili organizatora putovanja sa kojima se putnik unapred upoznao i iste prihvatio.
Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu. Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Kovid 19 napomene:
Državljani Srbije, kao i ostali strani državljani, mogu da uđu na Maldive. Od 10. septembra je neophodno da strani državljani poseduju negativan PCR test, ne stariji od 72 sata.
Ostale napomene
Vize: U cenu hotela ne ulaze troškovi viziranja. Plana Tours niti sami izvršioci usluga nisu odgovorni za nedobijanje vize, čak i kada posreduju za Vas za određene destinacije. Uslovi viziranja se često menjaju te je klijent sam u obavezi da obezbedi relevantne vize. Za detaljnija objašnjenja slobodno se obratite našim kolegama.
Zdravstvene, carinske i granične formalnosti: Agencija nije ovlašćena da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata, bez obzira da li posreduje ili ne u dobijanju iste, niti snosi odgovornost za neispravnost putnih i drugih dokumenata. Putnik je isključivo odgovoran za ispravnost svojih putnih dokumenata i njihovu važnost. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, zdravstvene i druge propise zemalja u kojima boravi.